SPORTFOTOGRAFIE WORKSHOP RONDE VAN ZUID HOLLAND

 

67ste Editie Ronde van Zuid Holland op 14 maart 2020

De Ronde van Zuid Holland werd afgelopen jaar onderbroken in de omgeving van Rotterdam. De windkracht was van zodanige aard dat het onverantwoord was om de koers uit te rijden. Een teleurstelling voor vele renners die goed in de koers op kop fietsten.

 

Fotocursus Westland is met freelance sportfotograaf Frank van Leeuwen van Sportshoots.nl aanwezig om met liefhebbers van sportfotografie het mooiste moment vast te leggen. We verzamelen om 12:00 uur om de sfeer van het rennerskwartier op te snuiven. Er is ook volop gelegenheid om de renners in de koers te fotograferen met fraaie landelijke achtergrond effecten. Frank van Leeuwen volgt al enige jaren de Ronde van Zuid Holland en is vooral enthousiast over de inzet van de renners in deze voorjaarsklassieker. De renners gaan vanaf de start de strijd met elkaar aan te gaan. Deze ronde staat dan ook bekend om de vele ontsnappingen tijdens de koers. Met enige snelle verplaatsingen is het genieten voor elke sportfotograaf

 

Als fotograaf sta je tussen de sporters met je foto-camera.  Je kan met verschillende instellingen aan de slag, van dichtbij tot grote afstand langs het parkoers, waar je de renners kan spotten. Tijdens deze ronde zal je adrenaline toenemen, je moet op het juiste moment dat de renners passeren je foto maken. Een uitdaging die je zeker zal voelen, onderdruk presteren is hier een waardevolle, maar ook een leuke ervaring voor je als fotograaf.

 

67ste Ronde van Zuid Holland
Datum; 14 maart 2020
Plaats: Start en Finish Kijkduin
Verzamelen: Restaurant Haagsebeek, Michiel Vrijenhoeklaan 175
Bijdrage voor deelname aan deze workshop is 30,00 euro p/pInschrijving: www.fotocursuswestland.nl

Met Fotograferen zie je meer

logo-grijs_3xkopie.png

Powered by:

Foto Westland
Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png
Logo-Jan-Campagne.png
Sport shoots

© 2020 Fotocursus Westland        Privacy statement      Algemene voorwaarden

    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon