SPORTFOTOGRAFIE WORKSHOP MTB BEACHRACE SCHEVENINGEN

 

MTB Beachrace op zondagmorgen 1 december 2019 voor het Kurhaus

De MTB Beachraces worden in het winterseizoen gehouden langs de Nederlandse kust. Op 1 december, start om 09:30 uur, voor het Kurhaus de MTB Beachrace Scheveningen. De omloop naar Katwijk wordt tweemaal gereden met een totale afstand van 57 km.

Fotocursus Westland is met freelance sportfotograaf Frank van Leeuwen van Sportshoots.nl aanwezig om met liefhebbers van sportfotografie het mooiste moment vast te leggen. We verzamelen om 09:00 uur om de sfeer van deze MTB Beachrace op te snuiven. Er is volop gelegenheid om de renners in de koers te fotograferen met fraaie achtergrond effecten. Frank van Leeuwen volgt al enige jaren vele MTB Beachraces en is vooral enthousiast over de inzet van de renners die altijd van start gaan. Regen, wind, zon en hoogwater weerhoudt deze renners niet om van start te gaan en de strijd met elkaar aan te gaan.

Een mooi moment om tijdens dit evenement tussen de sporters te staan met je foto-camera.  Je kan met verschillende instellingen aan de slag, van dichtbij tot grote afstand langs de kust, waar je de renners al kan spotten. De MTB Beachrace finish is te verwachten rond de klok van 11:00 uur voor het Kurhaus. 

MTB BEACHRACE SCHEVENINGEN
Datum; 1 december 2019 , Scheveningen
Plaats: Boulevard Scheveningen voor het Kurhaus
Verzamelen bij de trap voor het Kurhaus om 09:00 uur, einde 11:00 uur
Bijdrage voor deelname aan deze workshop is 27,50 euro

Inschrijving: www.fotocursuswestland.nl

Met Fotograferen zie je meer

logo-grijs_3xkopie.png

Powered by:

Fotograaf Westland
Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png
Logo-Jan-Campagne.png
Sport shoots

© 2019 Fotocursus Westland        Privacy statement      Algemene voorwaarden

    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon