Workshop “MODEL”fotografie in de openlucht

Het buitenlicht is in feite een fantastisch uitgangspunt om foto’s te maken. Er worden veel foto’s gemaakt voor vakbladen in de openlucht. Een schitterende of bijzondere achtergrond kan wel eens worden gewenst voor modelfotografie.
De lichtomstandigheden kunnen echter wel eens snel variëren tijdens het maken van foto’s van mensen in het algemeen. Fotograferen  van een fotomodel komt natuurlijk ook aan de orde in deze workshop van Jan Campagne.

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd, maar je wilt meer specifieke kennis opdoen. Jan Campagne heeft als vakfotograaf een waardige expertise opgebouwd als het gaat om modelfotografie. Zijn inzichten en ervaringen, wil hij graag overbrengen middels het“DOEN is LEREN” programma van Fotocursus Westland. 

In deze workshop in de openlucht komen alle vaktechnische inzichten aan de orde. Zoals o.a. het werken met een model en uitleg van poseren. Het spelen met de lichtinval is met simpele middelen te verkrijgen. Dit zijn maar enkele punten waar Jan de cursisten in mee neemt.

Doelstelling
Het plezier in fotograferen wordt door Jan Campagne gestimuleerd  door de betere kwaliteit van de foto’s snel met je camera te bewerkstelligen. Na drie uur intensief fotograferen met Jan als reisleider in de modelfotografie, is de motivatie om je verder te ontwikkelen enorm gestimuleerd.

Workshop Modelfotografie in de openlucht met Jan Campagne
Zaterdag 5 oktober 2019 09:00 uur - 12:00 uur

Locatie: Hoek van Holland bij Bunkermuseum, Hoek van Holland.
Verzamelen op de parkeerplaats aan de strandweg.
Maximaal 6 cursisten.
Cursusbijdrage: € 65,-- per cursist
Tijdens de workshop is een model aanwezig.
Modelfotografie met Jan Campagne: www.jancampagne.nl 

​Aanmelden via: www.fotocursuswestland.nl

* Voorwaarde van deelname:
Voor de excursie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s.

“Met fotograferen zie je meer”

logo-grijs_3xkopie.png
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Powered by:

Foto Westland
Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png
Logo-Jan-Campagne.png
Sport shoots

© 2020 Fotocursus Westland                           Privacy statement                              Algemene voorwaarden

    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon