Wat doet Sportshoots.nl

Sportshoots.nl staat voor sportfotografie en het verzorgen van journalistieke ondersteuning. Het aanleveren van beelden voor dagbladen, weekbladen en website’s is een kernactiviteit. PR&Media voor uw sportevenementen kan Sportshoots.nl ondersteunen, zowel journalistieke- als fotoreportages kunnen uw evenement bekender maken. 

 

Sporter en Team in beeld

De vraag om Sporters en Sportteams op beeld vast te leggen, is ook mogelijk met Sportshoots.nl. De opdracht wordt vooraf goed doorgenomen om het resultaat ook naar tevredenheid op te leveren.

Het overdragen van kennis met “DOEN is LEREN”

Als sportfotograaf te voelen wat er met je gebeurd, om een actie foto te maken in een split second, is een uitdaging.  Vandaar dat Sportshoots.nl onderdeel is van FotocursusWestland.nl. Na het volgen van de basiscursus is specialisatie als sportfotograaf een boeiende hobby van snelheid en dynamiek. De workshops in de praktijk bij sportwedstrijden en evenementen is het belangrijkste onderdeel. De inleidende theorieles is de instructie die in de praktijk werkelijkheid wordt.


Sportshoots.nl is powered by Confra B.V.

Website: www.sportshoots.nl

E-mail: verzoek@sportshoots.nl

 

logo-grijs_3xkopie.png
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Powered by:

Foto Westland
Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png
Logo-Jan-Campagne.png
Sport shoots

© 2020 Fotocursus Westland                           Privacy statement                              Algemene voorwaarden

    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon