Fotocursus Westland is een samenwerking van vakfotografen uit het Westland. Andre Loch (Ringfoto Loch, Wateringen), Frank van Leeuwen (Freelance sportfotograaf, Sportshoots.nl, Wateringen), Ronald Bakker (Foto Westland, De Lier) en Jan Campagne (vakfotograaf).

Het lesprogramma “DOEN is LEREN” is samengesteld op basis van de ervaringen van de vier vakfotografen. Doelstelling is om met de camera naar buiten te gaan en te genieten van het fotograferen. Met fotograferen zie je meer!

Foto Westland

Foto Westland

 

Zoek je iets bijzonders, voor jezelf of je kinderen? Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf voor zakelijke portretten. Of gun je jezelf meer dan alleen een leuk plaatje en wil je een ontspannen glamourshoot? 

 

Foto Westland verzorgt fotoshoots voor particuliere en zakelijke klanten. Persoonlijke aandacht, de tijd die nodig is en de juiste creativiteit geven u of uw bedrijf precies wat u voor ogen had.

 

Ook verzorgt Foto Westland professionele product- en sfeerfoto's voor uw webshop en catalogi. Elk product wordt met zorg belicht en gefotografeerd op een 100% witte achtergrond of andere kleur naar keuze met de optie voor een subtiele schaduw. Uw foto's worden geoptimaliseerd zodat deze direct gebruikt kunnen worden voor uw website of andere uitingen.

 

Uw producten worden tegen een scherp tarief gefotografeerd, zonder daarbij consessies te doen aan de kwaliteit van de beelden. De prijzen zijn transparant zonder verborgen kosten. Neem contact op voor een offerte op maat.

Website: www.fotowestland.nl

Email: info@fotowestland.nl

Tel: 06-42675436

logo-blauw.png

Sportshoots.nl

Sportshoots.nl staat voor sportfotografie en het verzorgen van journalistieke ondersteuning. Het aanleveren van beelden voor dagbladen, weekbladen en website’s is een kernactiviteit. PR&Media voor uw sportevenementen kan Sportshoots.nl ondersteunen, zowel journalistieke- als fotoreportages kunnen uw evenement bekender maken. 

 

Sporter en Team in beeld

De vraag om Sporters en Sportteams op beeld vast te leggen, is ook mogelijk met Sportshoots.nl. De opdracht wordt vooraf goed doorgenomen om het resultaat ook naar tevredenheid op te leveren.

Het overdragen van kennis met “DOEN is LEREN”

Als sportfotograaf te voelen wat er met je gebeurd, om een actie foto te maken in een split second, is een uitdaging.  Vandaar dat Sportshoots.nl onderdeel is van FotocursusWestland.nl. Na het volgen van de basiscursus is specialisatie als sportfotograaf een boeiende hobby van snelheid en dynamiek. De workshops in de praktijk bij sportwedstrijden en evenementen is het belangrijkste onderdeel. De inleidende theorieles is de instructie die in de praktijk werkelijkheid wordt.


Sportshoots.nl is powered by Confra B.V.

Website: www.sportshoots.nl

E-mail: verzoek@sportshoots.nl

 

Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png

Voor al uw fotozaken gaat u naar Ringfoto Loch

Ringfoto Loch heeft zijn vestiging in Wateringen. In zijn winkel kunt u terecht voor uw camera, pasfoto's, portretten en vele andere accessoires welke te maken hebben met fotografie. Ook heeft Ringfoto Loch een snelservice voor uw foto's en kunt u uw mooiste foto laten afdrukken op canvas of andere materialen. 

Ringfoto Loch is gespecialiseerd in professionele en hobbyfotografie. U kunt bij ze terecht voor:

  • Officiële pasfoto’s voor legitimatiebewijzen en reisdocumenten

  • Digitale foto’s die u online gebruikt voor bijvoorbeeld uw OV-chipkaart

  • Het afdrukken van uw vakantiekiekjes

  • Het afdrukken van foto’s op speciale materialen zoals canvas of hout

  • Advies en verkoop van camera’s en accessoires

Website: www.ringfotoloch.nl

email: info@ringfotoloch.nl

Tel: 0174-292826

Logo-Jan-Campagne.png

Jan Campagne is een zeer veelzijdig fotograaf met een lange ervaring. Hij speelt voortreffelijk in op alle situaties en lichtomstandigheden. Heeft veel ervaring opgedaan met portret, glamour, trouwreportages en kinderfotografie. 

Wilt u een portret, een uitgebreide portfolio of een eigentijdse trouwreportage? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Website: www.jancampagne.nl

Cursus fotografie