Kersenboom

WORKSHOP VOORJAARSFOTOGRAFIE

De workshop voorjaarsfotografie legt het accent op de natuur. Opnieuw leren kijken en het optimaal gebruik maken van uw apparatuur levert u de mooiste beelden op. Maak kennis met Macro-, natuur- en landschapsfotografie en kom thuis met foto's zoals u nooit heeft gemaakt. 

Workshop voorjaarsfotografie. Leuk en leerzaam

In het voorjaar veranderen de kleuren van de bladeren, zowel in de bossen en duinen, als in de steden. Planten, bomen, de dierenwereld, de opkomende-ondergaande zon, zijn enkele uitdagingen voor fotografen om een perfecte foto te schieten. Een diversiteit aan technische vaardigheden zijn in deze workshop opgenomen, zoals onder andere aandacht voor Macro-, Natuur- en Landschapsfotografie.

Laat je eens verrassen op zondagmorgen
Met vakfotograaf, Jan Campagne, trekt je er dan op uit in een gezelschap van enthousiaste hobby fotografen, die willen genieten van het fotograferen op een mooie zondagmorgen. Leerzaam is het zeker, de vele aspecten van fotograferen bij een opkomende zon. Spelen met het licht in de natuur en dit ook toepassen met Macro-fotografie en Landschapsfoto's is een mooie uitdaging. Alle fijne kneepjes die jullie leren, zijn in deze workshop met Jan Campagne een leuke ervaring om niet te vergeten.

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je…..
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd. Maar het ontbreekt je gewoon aan tijd en hierdoor vergruist je hobby als ruis met een hoge ISO waarde. Je wilt wel, maar alleen is maar alleen, op pad gaan met je camera. Dit is de veel gehoorde reactie van hobby fotografen. Om deze situatie te veranderen is deze workshop misschien iets voor jou! Vroeg uit te veren en met collega hobby fotografen op pad gaan; je spreekt dezelfde taal en je hebt als iedereen het zelfde doel… meer fotograferen en even een ochtend je zinnen verzetten.

Doelstelling
De aspecten Macro-, Natuur-, en Landschapsfotografie worden tijdens deze surprise tocht nader toegelicht. Met je camera ga je dan ook direct aan de slag om tijdens deze workshop jouw resultaat te verbeteren. De gehele workshop staat dus in het teken van zelf "DOEN is LEREN" van je camera-instellingen en deze beter te beheersen. Het resultaat zal een voldoening geven in deze workshop van“DOEN is LEREN”.

De workshop voorjaarsfotografie, start op zondagmorgen, 15 mei 2022 
Verzamelen om 07:30 uur in Park Clingendaal
Workshop van 08:00 uur – 11:00 uur
Inschrijving minimaal 8 cursisten voor vertrek.
Vergoeding: 45 euro 

* Voorwaarde van deelname:
Voor de workshop voorjaarsfotografie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s.

Met Fotograferen zie je meer!

Cursus fotografie