20200126%20MTB%20Strrandrace%202020%20'S

SPORTFOTOGRAFIE

Beachrace Scheveningen

Hou je van sport en wil je leren hoe je betere foto's kan maken? Fotocursus Westland biedt een complete cursus aan waarin techniek, kennis over de sport en apparatuur aan bod komt. De cursus wordt gegeven door ervaren sportfotografen welke je meenemen naar wedstrijden voor de mooiste plaatjes.  

Beachrace Scheveningen 6 februari 2022

 

Beachrace op de vroege ochtend in Scheveningen

Beachraces zijn veelvuldig te vinden langs de Nederlandse kust, maar de Beachrace van Scheveningen is voor de sportfotografen een combinatie van sport en omgeving. De Boulevard, de Havenhoofden en natuurlijk de Pier bieden prachtige mogelijkheden om de sportfoto te combineren met creativiteit en compositie. Een uitdaging die zeker de moeite waard is om aan deze workshop deel te nemen.

Fotocursus Westland is met freelance sportfotograaf Frank van Leeuwen van Sportshoots.nl aanwezig om met liefhebbers van sportfotografie het mooiste moment vast te leggen. We verzamelen om 09:00 uur om de sfeer van het rennerskwartier op te snuiven. Frank van Leeuwen volgt al enige jaren de Beachraces langs de Nederlandse kust en is vooral enthousiast over de inzet van de renners in deze mooie wedstrijden. De renners gaan vanaf de start de strijd met elkaar aan en passeren de (sport)fotografen zelfs vier keer.

Als fotograaf sta je tussen de sporters met je foto-camera. Je gaat met verschillende instellingen aan de slag, van dichtbij tot grote afstand en de renners in beeld krijgen met de juiste achtergrond. Tijdens deze Beachrace zal je adrenaline toenemen, je moet op het juiste moment dat de renners passeren je foto maken. Een uitdaging die je zeker zal voelen, onder druk presteren is hier een waardevolle, maar ook een leuke ervaring voor jouw als sportfotograaf.

Beachrace Scheveningen 
Datum: 6 februari 2022
Plaats: Start en Finish Boulevard Scheveningen voor het Kurhaus 
Verzamelen: Om 09:00 uur, Boulevard, Kurhaus bij de trappen.
Bijdrage voor deelname aan deze workshop is 34,50 euro p/p

Cursus fotografie