Banner herfstfotografie.jpg

WORKSHOP HERFSTFOTOGRAFIE

Tijdens de workshop herfstfotografie leer je het maximale uit het seizoen te halen. We maken optimaal gebruik van het licht en de kleuren welke dit seizoen zo bijzonder maakt. Je leert anders kijken en maakt gebruik van de juiste technieken voor de mooiste foto's. Schrijf je in voor deze workshop en maak de volgende stap als fotograaf. 

Vroeg op pad en genieten van de vele kleuren

In het najaar veranderen de kleuren van de bladeren, zowel in de bossen en duinen, als in de steden. Planten, bomen, de dierenwereld, de opkomende-ondergaande zon, zijn enkele uitdagingen voor fotografen om een perfecte foto te schieten.
Een diversiteit aan technische vaardigheden zijn in deze workshop opgenomen, zoals onder andere aandacht voor Macro-, Landschaps- en Natuurfotografie.

Laat je eens verrassen op zondagmorgen
Twee vakfotografen trekken er dan op uit in gezelschap van enthousiaste hobby fotografen, die willen genieten van het fotograferen op een mooie zondagmorgen. Vertrek naar de locatie van de dag is om 07:30 uur, vanuit een nader te bepalen vertrekpunt in het Westland.
Het vertrekpunt is gelegen in het Westland en mede afhankelijk waar we heengaan op deze vroege zondagmorgen. De locatie van deze zondagmorgen is een surprise voor de Herfstfotografie, maar wel binnen een straal van 20 km. 

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je…..
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd. Maar het ontbreekt je gewoon aan tijd en hierdoor vergruist je hobby als ruis met een hoge ISO waarde. Je wilt wel, maar alleen is maar alleen, op pad gaan met je camera.
Dit is de veel gehoorde reactie van hobby fotografen. Om deze situatie te veranderen is deze workshop misschien iets voor jou!
Vroeg uit te veren en met collega hobby fotografen op pad gaan; je spreekt dezelfde taal en je hebt als iedereen het zelfde doel… meer fotograferen en even een ochtend je zinnen verzetten.

Doelstelling
De aspecten Macro-, Natuur-, en Landschapsfotografie worden tijdens deze surprise tocht nader toegelicht. Met je camera ga je dan ook direct aan de slag om tijdens deze workshop jouw resultaat te verbeteren. De gehele workshop staat dus in het teken van zelf DOEN en LEREN van je camera-instellingen en deze beter te beheersen. Het resultaat zal een voldoening geven in deze workshop van “DOEN is LEREN”.

Aanmelden via de contact pagina. 

Datum: zondag 16 oktober 2022
Verzamelen om 07:45 uur 

Locatie: Clingendael Den Haag
Workshop van 08:00 uur – 11:30 uur
Terug op vertrekpunt tussen 11:30 – 12:00 uur
Inschrijving minimaal 8 cursisten voor vertrek.
Cursus bijdrage: 42,50 euro 

* Voorwaarde van deelname:
Voor de workshops herfstfotografie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s.

Met Fotograferen zie je meer

Cursus fotografie