NIEUW: Workshop “DUO Partner Fotografie in studio”

Familiefotografie doen we allemaal ongemerkt veel met de smartphone en professioneler met een fotocamera. Hoe leuk is het nu om met een partner de studio in te gaan en elkaar te fotografen. Zodoende leer je enorm veel over juiste houdingen, lichtinval en bovenal een ontspannen foto vast te leggen van je partner. Je partner kan iedereen zijn in deze “DUO Partner Fotografie” workshop. Doe mee; met je zus, broer, vader moeder, vriend of vriendin of kennis, maar neem wel een fotocamera mee en natuurlijk ook je Smartphone om het verschil te zien.  Ronald Bakker ontvangt jullie graag in de Kunstgarage in ’t Atelier te Naaldwijk op woensdagavond  20 november 2019.

Ronald Bakker heeft  als professioneel fotograaf, al vele families op de gevoelige plaat vastgelegd. Zijn expertise is in het Westland alom bekend, als een ontspannen fotograaf die iedereen het thuisgevoel geeft, bij het nemen van een leuke foto. Ronald heeft veel ervaring met portret- en schoolfotografie en wordt door bedrijven ook gevraagd voor product- en bedrijfsfotografie.

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd, maar je wilt meer specifieke kennis opdoen. Ronald Bakker heeft als vakfotograaf een waardige expertise opgebouwd als het gaat om fotografie in een studio.  Zijn inzichten en ervaringen, wil hij graag delen met jullie, middels het “DOEN is LEREN”  lesprogramma van Fotocursus Westland. 

Doelstelling van deze workshop
In deze workshop “Duo Partner Fotografie” in de studio komen alle vaktechnische inzichten aan de orde. Zoals o.a. de juiste positie innemen, om een knappe foto te maken. Creativiteit heeft ook te maken met hoe je de foto neemt. Dus neem enige kledingstukken of hoofddeksels mee. Het spelen met het licht in een studio vraagt om de juiste instelling van de apparatuur. Dit zijn maar enkele punten waar Ronald Bakker uitleg over zal geven.

Het plezier in fotograferen wordt door Ronald Bakker gestimuleerd  door de betere kwaliteit van de foto’s snel met je camera te bewerkstelligen. Intensief fotograferen met Ronald Bakker,  geeft je direct weer motivatie om je verder te ontwikkelen in de fotografie.

Workshop “DUO Partner Fotografie in studio”
Locatie: “Kunstgarage” Zuideinde 8, 2671 MH Naaldwijk, Creatief Centrum ’t Atelier
Woensdagavond 20 november 2019, aanvang 20:00 uur – einde 22:30 uur
Cursusbijdrage: per DUO € 85,00
Maximaal: 10 personen
Aanmelden via: www.fotocursuswestland.nl

* Voorwaarde van deelname:
Voor de excursie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s.

“Met fotograferen zie je meer”

logo-grijs_3xkopie.png
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Powered by:

Foto Westland
Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png
Logo-Jan-Campagne.png
Sport shoots

© 2020 Fotocursus Westland                           Privacy statement                              Algemene voorwaarden

    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon