Basiscursus fotografie

Deze opleiding is bedoeld voor gebruikers van compact-, systeem- en spiegelreflexcamera's welke meer willen dan alleen op de automatische stand fotograferen. In deze cursus leert u om het maximale uit uw camera te halen. U leert situaties te beoordelen waardoor u beter in staat bent het beeld vast te leggen zoals u graag zou willen. 

Kortom: Met fotograferen zie je meer.

Workshop herfstfotografie zondagmorgen

In het najaar veranderen de kleuren van de bladeren, zowel in de bossen en duinen, als in de steden. Planten, bomen, de dierenwereld, de opkomende-ondergaande zon, zijn enkele uitdagingen voor fotografen om een perfecte foto te schieten. Een diversiteit aan technische vaardigheden zijn in deze workshop opgenomen, zoals onder andere aandacht voor Macro-, Landschaps- en Natuurfotografie.

Excursie Amsterdamse waterleidingduinen

Een bijzondere excursie met de vakfotograaf Ronald Bakker naar de “Amsterdamse Waterleidingduinen Vogelenzang” is iets om niet te missen. Fotocursus Westland is dan ook trots om deze unieke excursie aan te bieden aan de foto-liefhebbers, die graag de kneepjes van het foto-vak willen leren.

Cursus sportfotografie

De drijfveer is de (top)sporters te volgen in hun sportbeleving met alle aspecten tijdens en rondom de wedstrijden en evenementen. 
Het lesprogramma “Doen is Leren” is gebaseerd op workshops die worden gevolgd tijdens evenementen. Twee vakfotografen begeleiden de cursisten tijdens deze uitstapjes en geven directe support om het perfecte sportplaatje vast te leggen.

Workshop avondfotografie Delft

Op het juiste moment Delft bezoeken is een uitdaging voor elke fotograaf. Maar nu eens niet overdag, maar in de avond om half acht met Ronald Bakker. Delft in al zijn pracht en praal met de mooiste  bruggen, kerken, stadhuis, steegjes en natuurlijk de grachten gordel, een waar domein voor fotografen. Zet dus direct 14 december in je agenda en ga de uitdagende workshop aan.

logo-grijs_3xkopie.png
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Powered by:

Foto Westland
Fotostudios-Loch-Wateringen-logo.png
Logo-Jan-Campagne.png
Sport shoots

© 2020 Fotocursus Westland                           Privacy statement                              Algemene voorwaarden

    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon