20201105-Amsterdamse-Waterleidingduinen-
20201105-Amsterdamse-Waterleidingduinen-

Foto excursie Amsterdamse Waterleidingduinen 2022

Een bijzondere excursie met de vakfotograaf Ronald Bakker naar de “Amsterdamse Waterleidingduinen” is iets om niet te missen. Fotocursus Westland is dan ook trots om deze unieke excursie aan te bieden aan de fotoliefhebbers, die graag de kneepjes van het fotovak willen leren. Op zondagmorgen 3 april 2021 start deze excursie om 07:00 uur op de parkeerplaats bij Boshut ‘t Panneland te Vogelenzang. De wandeling in de vroege ochtend is hèt moment om het wel en wee in de duinen te spotten en te fotograferen. Damherten, vossen, reeën, roerdompen, boommarters zijn o.a. in de vroege ochtend waar te nemen en zal iedereen inspireren om de foto van de dag te scoren. Het is wel raadzaam om een telelens in de tas mee te nemen.

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je…..
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd. Maar het ontbreekt je gewoon aan tijd en hierdoor vergruist je hobby als ruis met een hoge ISO waarde. Je wilt wel, maar alleen is maar alleen, op pad gaan met je camera. Dit is de veel gehoorde reactie van hobby fotografen. Om deze situatie te veranderen is deze excursie misschien iets voor jou!
Vroeg uit te veren en met collega-hobbyfotografen op pad gaan; je spreekt dezelfde taal en je hebt net als iedereen hetzelfde doel: meer fotograferen en even een ochtend je zinnen verzetten in de schitterende natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

In het voorjaar veranderen de kleuren van de bladeren, zowel in de bossen als in de duinen, als in de steden. Planten, bomen, de dierenwereld, de opkomende of ondergaande zon, zijn enkele uitdagingen voor fotografen om een perfecte foto te schieten.
Een diversiteit aan technische vaardigheden zijn in deze excursie opgenomen.

Doelstelling
De aspecten Macro-, Natuur-, en Landschapsfotografie worden tijdens deze excursie tocht nader toegelicht. Met je camera ga je dan ook direct aan de slag met deze excursie om jouw resultaat te verbeteren. De gehele excursie staat dus in het teken van zelf “DOEN is LEREN” van je camera-instellingen en deze beter te beheersen. Het resultaat zal een voldoening geven met deze excursie van “DOEN is LEREN”.

FOTO-Excursie naar Amsterdamse Waterleidingduinen

Zondagmorgen 3 april 2022, aanvang 07:45 uur, einde 11:30 uur
Cursusbijdrage:  € 49,-- incl. toegangskaart
Lichte Wandeling van 4,6 km,  duur 4 uur
Max. 15 natuurliefhebbers/fotografen mogelijk
Verzamelen op de parkeerplaats: ‘t Panneland, Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang
Informatie: http://t-panneland.nl
Ontbreekt het vervoer maar je wilt graag deelnemen, stuur dan een bericht via onze contactpagina.

* Voorwaarde van deelname:
Voor de excursie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s

“Met fotograferen zie je meer”

Cursus fotografie